Spring naar inhoud
Groepsfoto Collega's En Partners VRMWB
Nieuws 2 minuten leestijd 15 mei 2023

Informatieavond over aankomende vacatures

Voor onze afdelingen Crisisbeheersing, Bevolkingszorg, Informatisering en IOA (Informatie, Onderzoek, Analyse) komen binnenkort diverse vacatures online. Wil je nu al informatie over de aankomende vacatures? Kom dan naar onze informatieavond op woensdag 31 mei. 

Ben jij, jouw buurman, zus, zwager, neef, partner geïnteresseerd in werken in een dynamische organisatie, gericht op crisis? Kom met ons in contact!

Crisisorganisatie

Op deze informatieavond leer je onze organisatie kennen en ontdek je welke functies er binnenkort vrijkomen. De functies staan allemaal in het teken van onze crisisorganisatie. Er is voldoende tijd om vragen te stellen. Groot voordeel: je kunt jouw interesse al tonen voordat de vacatures voor iedereen online staan.

Brandweerkazerne Tilburg

De informatieavond vindt plaats op woensdagavond 31 mei van 19.00 tot 21.00 uur op de brandweerkazerne in Tilburg. Adres: Fabriekstraat 34, 5038 EN Tilburg.

Aanmelden

Aanmelden voor de informatieavond doe je via [email protected]. Ook voor vragen over de informatieavond of de aankomende vacatures kun je dit mailadres gebruiken.